Пиріг із твердим і кисломолочним сиром - Image

Пиріг із твердим і кисломолочним сиром

Number of servings: 8Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Пиріг із твердим і кисломолочним сиром - нескладна в приготуванні, несолодка випічка з простими і доступними інгредієнтами. Начинка з твердого та кисломолочного сиру і кропу виходить дуже ароматною. Зелень додає свою смакову нотку сирній начинці, робить сирну начинку більш виразною. Кисломолочний сир можна замінити сиром рікота. У будь-якому випадку у Вас вийде смачний, легкий і ситний пиріг, що ідеально підходить як для сніданку з чашкою улюбленого чаю, так і для частування гостей або пікніка.

Ingredients

Кисломолочний сир

200 г.

Твердий сир

200 г.

Яйця

4 шт.

Вершкове масло

100 г.

Борошно

250 г.

Розпушувач

1 ч. л.

Часник

3 зубчики

Кріп

за смаком

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Твердий сир натерти на крупній тертці і змішати його з 2 сирими яйцями і кисломолочним сиром.

02

Додати пропущений через часниковий прес часник і дрібно нарізаний кріп, злегка посолити. Ретельно перемішати.

03

Приготувати тісто. Змішати 2 яйця і розм'якшене вершкове масло.

04

Додати 1 ч. л. солі (без верху), борошно і розпушувач.

05

Замісити тісто.

06

Форму для пирога злегка змастити вершковим маслом. Викласти тісто, формуючи бортики.

07

Начинку викласти на тісто, добре розрівняти.

08

Випікати пиріг в розігрітій до 180°С духовці 40 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Пиріг із твердим і кисломолочним сиром – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua