Вівсяні палички з сиром - Image

Вівсяні палички з сиром

Number of servings: 1Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Вівсяні палички з сиром - це не тільки смачні ласощі до чаю чи кави. Це поживна і корисна добавка абсолютно до всього. Аби приготувати ці палички, потрібно мінімум часу і компонентів. Ви навіть не можете уявити, скільки вітамінів містить всього одна паличка. Корисні для шлунка вони наповнюватимуть організм вітамінами і корисними елементами. Їх можна їсти з чаєм та кавою, просто жувати в перерві між прийомом їжі, палички навіть легко замінять вам хліб. Влаштуйте свято для свого шлунку, адже раз спробувавши такі вівсяні палички, ви вже не побіжите в магазин за хлібцями.

Ingredients for the recipe

Oat Flakes
22.00 - 31.60

Oat Flakes

per 1 kg

Ingredients

Oat Flakes

90 гр.

7 Flour 1kg

80 гр.

Salt Egypt

1,2 ч. л.

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Homemade Butter

70 гр.

Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%

50 гр.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

80 мл.

Golden Farm Fragrant Fennel Seeds 100g

за смаком

Preparation steps

01

У великій мисці змішати вівсяні пластівці, борошно, сіль і перець.

02

Додати нарізане кубиками розм'якшене вершкове масло і натертий на тертці (розмелений в крихту в комбайні) сир. Влити молоко.

03

Руками вимісити тісто, при необхідності підливаючи ще молоко.

04

На присипаній борошном поверхні розкачати тісто в прямокутник товщиною 4 мм.

05

Прямокутник тіста нарізати на смужки шириною 1 см.

06

Деко застелити пергаментним папером і при необхідності змастити олією.

07

Розкласти палички на деко і випікати в нагрітій до 190°C  духовці протягом 15-20 хвилин (до золотистого кольору).

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

4

30 min