Салат з тунця з червоною квасолею та овочами - Image

Салат з тунця з червоною квасолею та овочами

Number of servings: 4Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Відмінні смакові якості червоної квасолі, її пружна консистенція і яскравий вигляд сприяли появі великої кількості різноманітних страв і закусок з її участю. Тому рекомендуємо звернути пильну увагу на даний чудовий салатик з овочами, рибкою і цим бобовим продуктом. Легкий і свіжий, ситний і поживний, вишуканий і пікантний одночасно. Така цікава страва внесе яскраві фарби і несподівані смакові акценти в Ваш буденний раціон, а також займе «коронне» місце на святковому застіллі. Якщо бажаєте зробити більш легкий і дієтичний варіант салату – майонез можете замінити комбінацією оливкової олії, бальзамічного оцту і лимонного соку. Приємного Вам апетиту.

Ingredients

Тунець консервований

250 г.

Квасоля

300 г.

Капуста пекінська

300 г.

Огірки

200 г.

Помідори

200 г.

Майонез

20 г.

Перець чорний мелений

за смаком

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

З тунця злити рідину. Якщо квасоля суха, то відварити, якщо консервована, то злити рідину. Капусту помити, зняти верхні листки і нашаткувати.

02

Огірки та помідори помити і нарізати кубиками. Змішати в мисці всі інгредієнти і додати майонез. Обережно все перемішати і охолодити салат перед подачею.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Green beans casserole

Green beans casserole

2

30 min

Салат з тунця з червоною квасолею та овочами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua