Сібас по-міланськи, запечений з букетом ароматних трав, з картоплею і шпинатом - Image

Сібас по-міланськи, запечений з букетом ароматних трав, з картоплею і шпинатом

Number of servings: 2Cooking time: 35 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Зробіть Вашу запечену рибку надзвичайно смачною і ароматною. В цьому Вам допоможе рецепт кулінарів Італії – сібас по-міланськи, запечений з букетом ароматних трав, з картоплею і шпинатом. Страва настільки багата різноманітністю смаків і ароматів, що запропонований рецепт займе почесне місце у Вашому кулінарному арсеналі. Ароматний часниково-розмариновий соус робить м'ясо сібаса неймовірно ніжним і пряним, а картоплю – рум'яною і запашною. Родзинку страві додає томлений в запашних спеціях шпинат. Не перетримайте рибу в духовці – важливо зберегти її соковитою.

Ingredients

Сібас

2 шт.

Шпинат свіжий (листя)

120 г.

Картопля

400 г.

Лайм

2 шт.

Зелень селери

5 г.

Чебрець свіжий

2 г.

Петрушка (листя)

7 г.

Розмарин

3 г.

Часник

3 шт.

Масло вершкове

20 г.

Горіхи кедрові

10 г.

Олія оливкова

80 г.

Сіль морська

10 г.

Перець чилі мелений

за смаком

Preparation steps

01

Рибу промити, очистити від нутрощів, зробити з обох сторін невеликі надрізи, змазати рибу соком лайма і оливковою олією, натерти сіллю і перцем.

02

Подрібнити 1 зубчик часнику, покласти часник в миску, додати розмарин, влити 40 мл. оливкової олії. Перемішати. Це часникове масло.

03

Залити часникове масло всередину риби, скласти також всередину трави - чебрець, селеру і петрушку, додати морську сіль і мелений перець. У зябра покласти лайм, після вичавлювання соку.

04

Картоплю нарізати часточками, змастити оливковою олією, випікати протягом 9 хвилин в розігрітій до 180°C духовці. Додати рибу до картоплі в духовці, продовжити випікати 15 хвилин.

05

Розігріти сковороду, покласти вершкове масло, обсмажити подрібнений часник, кедрові горіхи, готувати протягом 1 хвилини, додати шпинат, тушкувати ще 1 хвилину, додати за смаком сіль.

06

При подачі рибу викласти на тарілку, поруч покласти картоплю, залити рибу з картоплею часниковим маслом, покласти шпинат, прикрасити половинкою лайма.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min

Сібас по-міланськи, запечений з букетом ароматних трав, з картоплею і шпинатом – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua