
Риба з картоплею, запечена "в рукаві"
Рибу можна приготувати різними способами, але найменш клопіткий, на наш погляд - запекти її в спеціальному "рукаві". Підготовка до запікання займає мінімальну кількість часу і не вимагає особливих кулінарних умінь, але у результаті страва виходить соковитою, м'якою та ароматною. Можете "упакувати" заготовку з риби і картоплі в "рукав", поставити запікати в духовку і в найближчу годину зайнятися будь-чим іншим. Тільки не забудьте встановити таймер, щоб не прогавити! І ще два плюси цього рецепта: під час готування запах від риби буде мінімальний, і противень після закінчення справи вам теж мити не доведеться. Якщо у вас немає рукава для випічки, можна використовувати для запікання фольгу.
Ingredients
Будь-яка біла риба
500 г
Картопля
700 г
Цибуля
150 г
Зелень
за смаком
Майонез
2 ст.л
Сіль
за смаком
Мелений чорний перець
за смаком
Приправа для риби
за смаком
Preparation steps
01
Духовку разігрійте до 180°C
02
Картоплю очистіть і наріжте досить великими шматками.
03
Цибулю наріжте півкільцями.
04
Зелень дрібно посічіть.
05
З'єднайте картоплю, цибулю, зелень. Посоліть, поперчіть і добре перемішайте.
06
Заправте майонезом (його можна додати більше до смаку) і ще раз добре перемішайте.
07
Рибу промийте, якщо необхідно, очистіть від нутрощів і наріжте на шматки середнього розміру. Посоліть, поперчіть, посипте приправою для риби або будь-якими іншими спеціями за смаком.
08
Покладіть рибу і картоплю в рукав для запікання, помістіть в розігріту духовку і випікайте близько 1 години.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores