
Пангасіус, запечений під овочевим соусом та моцарелою
Якщо вам потрібен рецепт швидкої, але ефектної і смачної страви, яку можна подати як за святковий стіл, так і до романтичної або сімейної вечері, тоді однозначно слід готувати рибу. А от як це зробити, щоб ваша вечеря запам'ятався надовго і сподобалася всім, кого ви будете нею пригощати, ми з вами і поділимося. Рибу (для експерименту) ви можете брати щоразу нового виду, щоб спробувати, як це буде не з пангасіусом. Але от для смачного соусу вам потрібні всі ті інгредієнти, які вказані. По-перше, це овочі, а значить соус буде легкий. По-друге, вони містять безліч вітамінів. Ну і звичайно ж аромат, який надає соусу часничок.
Ingredients
Філе пангасіуса
800 г.
Червоний перець
1,5 шт.
Помідори
3 шт.
Цибуля
1 шт.
Часник
1 головка
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Моцарела
150 г.
Preparation steps
01
Очистити помідори, перець, цибулю і часник від шкірки і порізати на невеликі частини.
02
Всі овочі скласти в блендер і перемолоти до стану каші. Посолити і поперчити за смаком.
03
Рибу помити, поперчити і посолити. Скласти в форму для запікання, застелену фольгою.
04
Залити рибу овочевим соусом, зверху розкрошити моцарелу. Поставити форму в заздалегідь розігріту духовку до 180°C на 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores