
Мінтай по-арабськи в мультиварці
Прийшовши додому після роботи дуже хочеться відпочити, але ні як не возитися біля плити. Знайомі з такою ситуацією? Тоді цей рецепт для вас. Мультиварка - кухонний помічник сучасних господинь і рибне філе пропонуємо приготувати саме в цьому кухонному пристосуванні. Швидко і дуже просто, те, що нам треба! Рибу очищати вам не доведеться, у страві використовується вже готове філе, тому його тільки нарізаємо. З овочами теж все просто: помити і нарізати. Укласти усі інгредієнти в мультиварку і натисненням кнопки "тушкувати" диво-техніка готує вам соковиту і смачну страву. Залишається усього лише насолодитися корисним обідом, а може ще і вечерею.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Frozen Pollack
500 г.
Onion
1 шт.
Carrots
1 шт.
Hot Pepper
1/2 шт.
Bay Leaf
4 шт.
Auchan Tomatoes Canned Peeled 476g
250 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
2 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
В першу чергу підготувати овочі. Цибулю і моркву очистити і нарізати кружечками. Перець вимити, видалити зерна і нарізати кільцями.
02
Обмите філе мінтаю нарізати на шматки. Викласти в чашу мультиварки половину нарізаної риби, половину овочів і 2 лаврових листа. Потім викласти наступний шар риби, овочів і лаврове листя. Встановити режим "Мультикухар", температуру 160°C.
03
Томати протерти через сито. Додати олії, цукор і сіль. Залити сумішшю рибу і готувати 15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores