
Голубці з осетрини
Класичні голубці з м'ясним фаршем і рисом - це вчорашній день. Звичну страву давно витісняють голубці з морепродуктами і грибами. І повірте, в такому новому вигляді, вони ні трохи не гірші, а для когось, може, стануть і кращим варіантом капустяних рулетиків. Універсальна страва - от як можна назвати голубці. Вони підходять і для закуски, і для перекусу, і, звичайно ж, є головним атрибутом святкового столу. Що ж, пора внести новизни цій старовинній страві. Кожна господиня уміє приготувати голубці, тому з упевненістю можете братися і за ці рибні голубчики, нічого складного в приготуванні немає. Кулінарну новинку ви точно оціните належним чином!
Ingredients
Риба (філе осетрини)
150 г.
Цибуля
1 шт.
Помідор
1 шт.
Печериці
50 г.
Капуста білокачанна
1 шт. (качан)
Сметана
50 г.
Олія
20 г.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Очищену цибулю і гриби нарізати дрібними шматочками (кубиками). Помідор надрізати, обдати окропом (парою), очистити шкірку і насіння.
02
Суміш з грибів, помідорів і цибулі посолити, посипати перцем і помістити в посудину. Поставити на повільний вогонь і тушкувати 20 хвилин.
03
Капустяний лист обшпарити. Осетрину відбити (два шматочки по 7 мм). На капустяний лист покласти шматок осетрини, потім шар начинки, а зверху укласти ще один шматок риби. Загорнути голубець звичайним способом і обсмажити.
04
Рум'яні голубці залити сметаною. Посолити і тушкувати 15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores