Рибно-овочеві котлети - Image

Рибно-овочеві котлети

Number of servings: 5Cooking time: 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Перш за все, хочеться відзначити, що котлети, будь то м'ясні, рибні і навіть овочеві – не тільки ситна і смачна страва, але ще і дуже вигідна. Адже приготувавши їх, Ви можете кілька днів не переживати з приводу обідів і вечерь. Основний інгредієнт пропонованих котлеток – філе делікатесного лосося. Ця риба відрізняється своєю жирністю і ніжною нещільною консистенцією, завдяки чому котлети виходять дуже м'якими, соковитими і тануть у роті. Крім традиційних складових будь-яких котлет – цибулі, яєць і спецій, в рибний фарш додається відварений корінь селери і соєвий соус. І зауважте: ніякого борошна. Від таких «метаморфоз» рибно-овочеві котлетки набувають неповторний аромат і вишуканий пікантний смак.

Ingredients for the recipe

Salmon Fillet №2
614.30 - 765.40

Salmon Fillet №2

per 1 kg

Ingredients

Salmon Fillet №2

600 г

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт.

Onion

1 шт.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

40 мл

Chong Soy Sauce 1l

20 мл

Fresh Greens Mix 100g

30 г

Celery Root

50 г

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Наріжте цибулину дуже дрібно. У маленькому сотейнику сильно розігрійте олію, всипте цибулю, перемішайте, хвилинку підсмажте, зніміть з вогню і залиште остигати, приблизно на 15 хв.

02

Половину кореня селери очистіть від грубої шкірки, наріжте невеликими шматочками, покладіть в каструлю, залийте невеликою кількістю окропу, доведіть до кипіння і варіть на слабкому вогні під кришкою до м'якості, приблизно 20 хв. Відкиньте на друшляк і остудіть.

03

Порубайте рибне філе ножем досить дрібно (не користуйтеся м'ясорубкою в цьому випадку). Зелень подрібніть.

04

Злегка збийте яйце з соєвим соусом. Рибне філе змішайте зі збитим яйцем, додайте до отриманої маси цибулю разом з маслом, селеру і зелень. Додайте перець.

05

Мокрими руками зліпіть невеликі котлетки. Наріжте звичайну харчову плівку квадратами такого розміру, щоб в кожний можна було «з напуском» загорнути котлетку. Змастіть центр кожного квадрата олією, покладіть котлетку, вільні кінці плівки підніміть і закрутіть. Підверніть «хвіст», що вийшов під котлетку і покладіть її швом донизу на деко.

06

Поставте деко з котлетами в розігріту до 170°С духовку на 10-12 хв. Обережно зніміть з готових котлет плівку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min