Рибні палички - Image

Рибні палички

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Тріска - велика морська риба з смачним білим м'ясом, яка містить важливі для нашого організму вітаміни і мінеральні речовини. Статистичні дані показують, що кожна десята спіймана в світі риба - це тріска. Цей вид риби відомий у всьому світі, він існує близько 120 мільйонів років. У 100 г свіжої риби 76 ккал, 16 г білків і всього лише 0,6 г жиру. Тріска є багатим джерелом жирних кислот. Жирні кислоти, що містяться в трісці, є потужним профілактичним засобом хвороб суглобів, серця, головного мозку, а також онкологічних захворювань. Сьогодні пропонуємо вам приготувати філе цієї корисної риби у вигляді паличок в панірувальних сухарях з пармезаном. Вийде смачно, соковито, ароматно.

Ingredients

Філе тріски

450 г.

Яйця

3 шт.

Борошно

250 г.

Панірувальні сухарі

200 г.

Сіль

1 ч. л.

Сир Пармезан

200 г.

Червоний мелений перець

1 ч. л.

Соняшникова олія

1 ч. л.

Preparation steps

01

Нарізати філе риби паличками і обваляти їх у борошні.

02

Збити яйця, додати перець і сіль. Панірувальні сухарі перемішати з тертим сиром. Опустити рибу в яйце і обваляти в панірувальній суміші.

03

Викласти філе на деко, змащене маслом, і відправити в розігріту до 230°C духовку на 20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Рибні палички – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua