Рибні котлети на пару - Image

Рибні котлети на пару

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Легкі і ніжні парові рибні котлети. Будь-яка їжа, приготована на пару набагато корисніша смаженої. Тому рибні парові котлети - це прекрасний рецепт парової їжі, адже окрім корисності ці котлети неймовірно ніжні, повітряні і досить дієтичні. У даному випадку можна брати будь-які сорти риби, як жирні, так і не жирні. Якщо ж ви дотримуєтеся дієти, то вибирайте нежирні сорти. Так само, за бажанням, у фарш під час приготування можна додати за смаком зелень (кріп, петрушку, базилік), гриби (найкраще підійдуть печериці), маслини. У вигляді гарніру підійдуть крупи, парові овочі, будь-які овочеві салати.

Ingredients

Риба

300 г.

Картопля

300 г.

Цибуля ріпчаста

80 г.

Морква

80 г.

Яйце куряче

1 шт.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати шматочками. Моркву помити, очистити і нарізати великими шматочками. Змішати філе риби, моркву, картоплю, цибулю і пропустити через м'ясорубку або подрібнити блендером.

02

Додати у рибну масу яйце, сіль. Сформувати з фаршу котлети. Покласти їх у пароварку (або на водяній бані) і варити близько 20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Рибні котлети на пару – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua