
Качка в медово-перцевому соусі
Качка в медово-перцевому соусі - це скоріше кулінарне вишукування, зрідка приготовлене фірмове блюдо, ніж щоденна їжа. Мед і перець - два на перший погляд абсолютно несумісних продукти - разом створюють новий незвичайний і пікантний смак. Качка і сам соус - це два рівноправних інгредієнта в даному рецепті, що прекрасно доповнюють один одного. Для цієї страви краще брати середнього розміру качку, вирощену спеціально для їжі. З рум'яної хрусткою скоринкою, гаряча і ароматна, золотистого кольору - вона обов'язково приверне всіх до столу. Щоб перебити специфічний запах качиного жиру, під час приготування покладіть на деко пару яблук, бажано кислих.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Petit Ja Duck Brisket
2 шт.
Homemade Butter
2 ст. л.
Packed Onion from 3kg
100 г.
Nizhyn Salted Gherkins Cucumbers
3 шт.
Food Studio Chicken Broth 500ml
200 мл.
Litniy Med Honey 750g
1 ст. л.
Mriya Black Pepper Peas 20g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Deko Mixture of Ground Peppers 15g
за смаком
Preparation steps
01
Розігріти сковороду-гриль. Покласти на неї качині грудки, шкірою вниз. Обсмажувати протягом 5 хвилин до золотої скоринки. Після чого, перевернути на іншу сторону і смажити ще 6 хвилин.
02
Викласти грудки зі сковороди на тарілку, обернути їх фольгою, для збереження тепла.
03
Вилити жир зі сковороди, додати замість нього 1 ст. л. вершкового масла, висипати в сковороду подрібнену цибулю і корнішони. Готувати 5 хвилин. Влити мед і бульйон, варити до загустіння, додати перець чорний горошком і суміш перців. Готувати ще 1 хвилину.
04
Прибрати сковороду з вогню, додати в неї залишки вершкового масла, перемішати. Посолити і поперчити за необхідності.
05
При подачі можна нарізати качку або подати її цілою, заливши соусом, і додавши зелень і часточки апельсина.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores