
Салат із курки з рисом
Популярність такої страви як салат сприяла появі всіляких варіацій і різновидів його виконання. Сучасні салати настільки різноманітні, що одні з них – легкі та дієтичні, складуть прекрасну компанію будь-якому гарніру або м'ясу. Інші – ситні та поживні, їх можна подавати як самостійну страву. Треті – так взагалі солодкі і більше нагадують десертну закуску. Сьогодні пропонуємо приготувати салат-гарнір. Чому гарнір? Ця страва настільки самодостатня і повноцінна, що не вимагає ніяких доповнень. Ви вже заінтриговані? Вашій увазі салат із курки з рисом. Туди ж додаються обсмажені гриби, солодкий болгарський перчик і, звичайно ж, багато свіжої зелені.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Fillet
400 г.
Fresh Greens Mix 100g
30 г.
Fresh Royal Champignons
200 г.
Packaged Green Peppers
150 г.
Steamed Rice
150 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
30 мл.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Куряче філе відварити в підсоленій воді до напівготовності. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.
02
Печериці помити, нарізати кубиками. Філе і гриби обсмажити на оливковій олії.
03
Солодкий перець помити і нарізати кубиками або скибочками. Додати до курки і грибів і кілька хвилин обсмажити. Рис відварити до готовності.
04
Всі інгредієнти з'єднати. Додати олію і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores