
Салат із курки з квасолею та сиром
Шарові салатики приємно дивують не тільки своєю багатою палітрою смаків, а й досить ефектним виконанням. Саме такий салатик сьогодні рекомендуємо Вам приготувати до святкового застілля. На дно скляної салатниці викладаємо шматочки відвареного курячого філе. Потім покриваємо майонезною заправкою з додаванням часнику. Другий шар – консервована червона квасоля з майонезом. Повторюйте операцію, поки не закінчаться інгредієнти. Ну і яскрава верхівка – твердий сир. Рекомендуємо додати тертий жовток і прикрасити гілочкою свіжої зелені. Салатик виходить досить-таки ситним і поживним завдяки хоч і дієтичної, але жирної курки, а також бобових, відомих своєю багатою харчовою цінністю.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Fillet
300 г.
Aro Canned Beans in Brine 400g
300 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
250 г.
Garlic
10 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
80 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками. Сир натерти на крупній тертці (1/3 відкласти для прикрашання).
02
Часник очистити від лушпиння і подрібнити. З квасолі злити рідину. Всі інгредієнти викласти шарами. Додати майонез. Зверху салат присипати сиром.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores