Суп в горщику з яловичиною та овочами - Image

Суп в горщику з яловичиною та овочами

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Перша обідня страва займає таке ж важливе місце в кухнях всього світу, як і сніданки з вечерями. Суп - одна з найпоширеніших і стародавніх перших страв. Є супи гарячі, холодні або швидкого приготування. Також існують різні способи їх приготування. У запропонованому рецепті суп готується в порційних горщиках. Щоб приготувати наваристий суп, для бульйону краще брати яловичину. Але можна також використовувати баранину, свинину або курку. Овочі в суп можна класти будь-які, за смаком. Часу на приготування піде чимало, але ситний обід перевершить всі ваші очікування.

Ingredients for the recipe

Beef Stew
279.90 - 329.90

Beef Stew

per 1 kg

Ingredients

Beef Stew

500 г.

Packed Potatoes

300 г.

Grilled Eggplant

200 г.

Pink Tomato in Packing

200 г.

Bell Pepper

200 г.

Garlic

6 зубчиків

Carrots

150 г.

Onion

100 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Fresh Greens Mix 100g

за смаком

Preparation steps

01

Цибулю нарізати кубиками.

02

Яловичину нарізати невеликими шматочками.

03

Помідори і баклажани нарізати кубиками.

04

Очищений від насіння перець нарізати кубиками.

05

Моркву натерти на середній тертці. Картоплю порізати кубиками.

06

Змішати м'ясо, цибулю, помідори, баклажани, перець, картоплю, моркву. Посолити, поперчити.

07

Масу викласти в горщики, заповнюючи їх на 2/3.

08

У кожен горщик додати по 1 зубчику видавленого через часниковий прес часник.

09

Налити воду, щоб вона покривала овочі і м'ясо. Запікати при температурі 180°C протягом години.

10

При подачі на стіл прикрасити зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min