Картопляний суп-пюре з грибами - Image

Картопляний суп-пюре з грибами

Number of servings: 2Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Приготуйте картопляний суп-пюре з грибами, і змусьте свою сім'ю або друзів відчути себе справжніми шляхтичами. Адже саме польські панночки дуже любили такі перші страви. Легкий у приготуванні, проте такий смачний і не схожий ні на що інше, суп зарядить вас енергією, подарує сили і просто подарує радість від їжі. Кулінарія - ще те мистецтво, тому не бійтеся показати своїм рідним таланти, які таяться всередині вас. Подавайте цей ароматний суп-пюре на основі вершків з сухариками із житнього хліба, прикрасивши гілочками петрушки. Без сумніву, домочадці будуть просити такий суп ще і ще.

Ingredients for the recipe

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
25.70 - 30.50

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

125 g

Ingredients

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

50г

KhMZ Sour Cream 20%

50г

Packed Potatoes

300г

Packed Onion from 3kg

80г

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet

250г

Fresh Royal Champignons

200г

Pripravka Dried Parsley Spices 10g

10г

Salt Egypt

Spice Black Pepper Ground

Preparation steps

01

Відварити курячий бульйон. Картоплю промити, нарізати невеликими скибочками.

02

Ріпчасту цибулю і картоплю обсмажити в сотейнику до золотистого кольору цибулі.

03

Залити курячим бульйоном і вершками, тушкувати до готовності картоплі. Додати сіль і перець за смаком. Подрібнити за допомогою блендера.

04

Гриби нарізати квадратиками і обсмажити на вершковому маслі, додавши сіль і перець за смаком. За кілька хвилин до приготування додати 1-2 ст. л. сметани.

05

Суп-пюре розлити по тарілках. Зверху викласти грибочки, шматочок курячої грудки і прикрасити гілочкою петрушки. Смачного!

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min