
Пиріг із куркою й овочами
Існують дуже різноманітні види пирогів за своїм призначенням, способом приготування і смаком. Так як курка - це досить поширений птах і м'ясо з неї теж, то і наш рецепт також не обійдеться без неї. Пироги здавна мали таке ж ритуальне значення, як і хліб та інші вироби з тіста. Сьогодні ж - це просто смачна страва, якою можна поласувати всією сім'єю. Цей пиріг вийде досить дієтичний, адже тут використовується куряче м'ясо і овочі. Тому ви можете сміливо готувати пиріг і на вечерю. Завдяки тому, що начинка накривається зверху тістом, пиріг вийдуть дуже просочений ароматом приправ і взагалі всіма інгредієнтами.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Breast Homemade
400 г.
Carrots
4 шт.
Onion
2 шт.
Milupa Green peas Puree 125g
250 г.
Fresh Thyme 50g
1 ст. л.
7 Flour 1kg
3 ст. л.
Rud Frozen Leaf Dough 500g
1 лист
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Bastida Me Gusta White Wine 0.75l
50 мл.
Preparation steps
01
Курячі грудки відварити і нарізати дрібними шматочками.
02
Дрібно порізати цибулю і моркву. Протягом 10 хвилин смажити на сковороді, додати борошно і смажити ще пару хвилин, помішуючи.
03
Додати вино і перемішати овочі. Тушкувати, поки вино випариться.
04
Додати курку, свіжий чебрець і горошок. Приправити перцем і сіллю, перемішати і перекласти у форму для запікання, змазану оливковою олією.
05
Листкове тісто розкачати і накрити їм форму для запікання. Ножем зробити кілька надрізів.
06
Духовку розігріти до 200°C. Пиріг випікати 35 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores