
Пиріг із капустою і морквою
Пироги відомі різним народам вже досить давно. Це все завдяки тому, що вони досить швидкі в приготуванні. А для домашньої вечері тільки такі і підходять, щоб довго з ними не возитися. І якщо спочатку пироги були виключно солодкими стравами, то все більше популярними стають такі, в яких переважає несолодка начинка. Пиріг із капусти і моркви дуже легкий для шлунка і до того ж корисний. Так як страви, приготовлені в духовці, зберігають всі свої корисні елементи, то такий пиріг буде багатий найрізноманітнішими групами вітамінів. До того ж капуста і морква добре засвоюються організмом і не відкладаються на вашій фігурі.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Zarog Kefir 2.5% 870g
250 мл.
7 Flour 1kg
120 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Cabbage
200 г.
Carrots
250 г.
Onion
150 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю почистити, дрібно порізати.
02
Моркву потерти на дрібній тертці.
03
Капусту нашаткувати дрібною соломкою.
04
Цибулю обсмажити на олії 5 хвилин, до прозорості.
05
Додати моркву, перемішати і смажити близько 10 хвилин, до м'якості моркви. Трохи посолити, поперчити. Перекласти суміш на тарілку.
06
На цій же сковороді посмажити капусту близько 15 хвилин (до м'якості). Трохи посолити, поперчити.
07
Приготувати тісто. У глибоку ємність вбити яйця, влити кефір. Додати 1/3 ч. л. солі, гашену соду. Перемішати.
08
Додати борошно і вмішати її до однорідної суміші.
09
У змащену олією форму вилити половину тіста.
10
Поверх викласти моркву з цибулею.
11
Поверх викласти капусту.
12
Залити тістом, що залишилось. Поставити в розігріту до 180°C. Випікати близько 50 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores