Пенне з овочами - Image

Пенне з овочами

Number of servings: 2Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Італія вважається загальновизнаною країною виникнення пасти. У самій Італії існує більше 600 видів пасти. І Пенне-рігате - це один з них. Пенне - це трубочки-пір'я діаметром до 10 мм довжиною до 40 мм з діагонально зрізаними краями. Назва цього виду пасти походить від італійського слова «penna» - «перо». Пенне-рігате - є одним з найулюбленіших форматів пасти всього італійського півострова, для якого майже в кожному регіоні є своя назва. До речі, пенне-рігате перекладається буквально з італійської, як ребристі трубочки-пір'я. Перевагами страви, яку ми сьогодні вам пропонуємо приготувати є: швидкість її приготування, неперевершений і шикарний смак ну і, звичайно, користь.

Ingredients

Пенне-рігате

150 г.

Цукіні

2 шт.

Болгарський перець

1 шт.

Часник

1 зубчик

Морква варена

50 г.

Помідори черрі

15 шт.

Оливкова олія

3 ст. л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Зварити пасту і в цей же час підготувати овочі.

02

Цукіні і перець порізати смужками. Посолити. На сковороді з маслом спасерувати нарізаний дрібно зубчик часнику. Часник додати до цукіні і перцю.

03

На сковороді обсмажити моркву, порізані на дві частини помідори. Додати цукіні і перець. Обсмажувати до готовності. Поперчити.

04

Змішати соус з готовою пастою і подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Пенне з овочами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua