Горіхово-овочеві кульки - Image

Горіхово-овочеві кульки

Number of servings: 5Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Горіхово-овочеві кульки - дуже смачна і оригінальна закуска. Рецепт приготування цієї закуски дуже простий і займає за часом всього 15-20 хвилин. Горіхи для кульок можна брати різних видів: волоські, арахіс, кешью, фундук. Зовні кульки виходять приголомшливо апетитними і красивими, вони прикрасять будь-який святковий стіл. Але горіхово-овочеві кульки - це не тільки смачне і гарне, але і корисне сироїдне блюдо, адже овочі і горіхи, що входять до складу закуски, не піддаються тепловій або термічній обробці.

Ingredients

Стебло селери

1 шт.

Цибуля-порей

6 ст. л.

Мигдаль

200 г.

Морква

2 шт.

Горіхи волоські

150 г.

Сіль крупна

1 ч. л.

Соус соєвий

2 ч. л.

Шавлія

за смаком

Кмин мелений

за смаком

Preparation steps

01

Горіхи замочити у воді на 1 годину, після чого злити воду, обсушити горіхи на паперовому рушнику.

02

Моркву і цибулю очистити, перекласти в чашу блендера, додати селеру, подрібнити. Додати в блендер горіхи, сіль, кмин, шавлію, соєвий соус, ще раз подрібнити до однорідної маси.

03

Зліпити з маси в блендері кульки, кожен раз змочуючи руки в мисці із водою. Покласти кульки на сушку на 1 годину при температурі 60ºС. Кульки повинні бути сухі зовні і м'які всередині. При необхідності зменшити температуру. Подавати теплими.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min