Прованське рагу - Image

Прованське рагу

Number of servings: 10Cooking time: 3 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Цей рецепт простий і однаково гарний як для баранини, так і для яловичини. Для тривалого гасіння ідеально підходять частини м'яса найбільш багаті колагеном, це - голяшкі, шия, хвости. Перед тим, як приготувати рагу з яловичини з картоплею або іншими овочами, потрібно обсмажити і трохи протушкувати м'ясо. Якщо консервовані помідори дуже великі, то їх потрібно перемолоти в блендері. Свіжі помідори спочатку бланширують, очищають від шкірки і насіння і дрібно ріжуть. Гаряче прованське рагу неодмінно здивує гостей багатим смаком і пряним ароматом трав і спецій. Готове м'ясне рагу з яловичини подають на стіл, доповнюючи овочевий нарізкою.

Ingredients

Яловичина

1 кг.

Цибуля

3 шт.

Стебло селери

2 шт.

Часник

5 зубчиків

Помідори

5 шт.

Помідори консервовані

200 г.

Помідор черрі

15 шт.

Бульйон

1 литр

Чебрець

за смаком

Петрушка

за смаком

Картопля

500 г.

Оливкова олія

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Всі овочі дрібно нарізати. У розігріту оливкову олію додати чебрець, нарізане м'ясо. Обсмажити до рум'яної скоринки.

02

Окремо обсмажити подрібнену цибулю і часник до рум'яності, додати селеру та моркву. Смажити 5 хвилин.

03

Додати м'ясо, сіль, перець, свіжі і консервовані помідори, бульйон. Тушкувати 1 годину.

04

Додати картоплю і помідори черрі. Накрити кришкою і довести до готовності картоплі. Додати петрушку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min

Прованське рагу – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua