М'ясні кульки з начинкою з квасолі та цибулі - Image

М'ясні кульки з начинкою з квасолі та цибулі

Number of servings: 6Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Навіть тим, хто не любить квасолю, ці м'ясні кульки з начинкою повинні сподобатися. Квасоля входить у першу десятку здорових і корисних продуктів для організму людини. Найважливіше в корисності цього продукту, це правильне його приготування. Проварювати квасолю необхідно не менше 1,5 годин. Для приготування страви замість відвареної можна використовувати консервовану квасолю. Форму потрібно обов'язково добре промазати руками або пензликом. Як тільки форму наповнили томатом, то зверху укладають гілочки размаріна. М'ясо обов'язково має добре протушкувати. На гарнір ідеально підійде рис або картопля. При подачі можна полити гарнір і кульки соусом, в якому вони тушкувалися.

Ingredients for the recipe

Ingredients

Myasnyy Somelye Rabbit Minced

500 г.

Pink Tomato in Packing

700 г.

Packed Onion from 3kg

150 г.

Beans

100 г.

Fresh Greens Mix 100g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l

за смаком

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт.

Preparation steps

01

Замочити квасолю у холодній воді на 3-4 години.

02

Потім відварити квасолю до готовності. Коли квасоля буде готова, її остудити і перемолоти в блендері.

03

Цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати. Потім обсмажити її на соняшниковій олії на сковороді до золотистого кольору.

04

Змішати перемелену квасолю і цибулю, посолити і поперчити за смаком.

05

З помідорів зняти шкірку і перебити їх у блендері.

06

Фарш добре розім'яти, додати в нього яйце, сіль, перець і перемішати.

07

Після чого, сформувати з фаршу кілька коржів.

08

На кожен коржик викласти невелику порцію цибульно-квасолевої суміші і скатати коржі в невеликі кульки.

09

Кульки з фаршу викласти у форму для запікання, в один або два шари.

10

Зверху залити томатною сумішшю з блендера так, щоб вона покривала всю поверхню кульок. Можна додати воду, якщо томатної суміші не вистачає.

11

Зверху викласти листочки зелені і поставити форму в духовку (кришкою не накривати). Запікати при температурі 180°С протягом 40-50 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min