Легкий салат із кальмарами - Image

Легкий салат із кальмарами

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

У Середні віки салат готували з цибулі, петрушки, часнику і м'яти. Зараз у цій страві використовують абсолютно всі сумісні за смаком продукти. У цьому рецепті горошок і кальмари вдало зійшлися у створенні легкого салату. Всього три інгредієнти здатні подарувати відмінний смак. Кальмари подарують організму солідну порцію білка, і засвоїться він швидко, на відміну від білка, що міститься у м'ясі. Зауважте, непогана альтернатива м'ясу, і готуються дуже швидко - всього 3 хвилини. "Морський женьшень" - таке прізвисько отримав морський делікатес за те, що є джерелом корисних мінералів і значущих для людини вітамінів. Не можна не відзначити, основний продукт салату - горошок, який вперше законсервували в Голландії.

Ingredients for the recipe

Frozen Squid Carcass
334.00 - 368.80

Frozen Squid Carcass

per 1 kg

Ingredients

Frozen Squid Carcass

600 г.

Onion

1 шт.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

2 ст. л.

Bonduelle Green Peas 200g

100 г.

Preparation steps

01

Зварити кальмари: закип'ятити воду, заздалегідь підсолену, додати лавровий лист. Варити 2-3 хвилини. Дістати м'ясо. Остудити.

02

Нарізати кальмари соломкою. Викласти в ємність. Далі очистити цибулю. Нашаткувати. Додати до кальмарів.

03

Висипати в салат горошок. Заправити майонезом. Перемішати інгредієнти.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min