Котлети з капусти і м'яса - Image

Котлети з капусти і м'яса

Number of servings: 6Cooking time: 2 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Всім відомо, як чудово поєднуються капуста та м'ясо в голубцях. Котлети з капусти і м'яса - це щось середнє між звичайними котлетами і ледачими голубцями. Фарш крім класичних інгредієнтів включає в себе пропущену через м'ясорубку свіжу капусту. Її досить багато по відношенню до м'яса, завдяки цьому котлети виходять цікавими і незвичайними на смак, не жирними, м'якими і дуже соковитими. Для зниження калорійності котлет можна зменшити кількість фаршу і збільшити кількість капусти. Котлети з капусти готуються досить швидко і просто. Їх можна подавати як самостійне блюдо або з гарніром - картопляним пюре і свіжими або маринованими овочами.

Ingredients for the recipe

Shredded Young White Cabbage
165.00

Shredded Young White Cabbage

per 1 kg

Ingredients

Shredded Young White Cabbage

1 кг.

GimDog Bone with Beef Aroma Toy 12.5cm

300 г.

Packed Onion from 3kg

50 г.

Wheat Half Loaf

80 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

130 мл.

Nordic Naturals Baby's DHA Fish Oil 30ml

130 г.

Bread Crumbs

100 г.

Chicken Egg C0 1pc

2 шт.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

М'ясо промити під холодною водою, натерти сіллю і перцем. Розігріти сковороду, покласти 30 г. жиру, обсмажити м'ясо до золотистого кольору. Після чого, перекласти в каструлю, додати залишки жиру, поставити на вогонь каструлю з м'ясом. Додати в каструлю нарізану цибулю, влити 0,8 л. води, зменшити вогонь, накрити кришкою зверху, тушкувати до готовності.

02

Капусту очистити від верхнього листя, промити під водою, нарізати на шматки, відварити. Після чого остудити, і віджати рідину. Батон замочити в молоці. Після, віджати рідину.

03

Готове м'ясо остудити, видалити кістки, нарізати. Пропустити через м'ясорубку м'ясо, капусту і хліб. Додати у фарш 2 ст. л. панірувальних сухарів, вбити яйця, додати сіль і перець за смаком, ретельно перемішати.

04

Масу охолодити. Зліпити котлети, обваляти в сухарях. Обсмажити на розігрітій сковороді в жирі з обох боків до золотистого кольору.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min