Капуста з анчоусами - Image

Капуста з анчоусами

Number of servings: 1Cooking time: 5 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ми знаємо, як приготувати швидку закуску, щоб вона була поживною і низькокалорійною. І хочемо поділитися нею з вами. Це капуста з анчоусами. Радує той факт, що капусту дуже легко вирощувати навіть у домашніх умовах. Її можна зустріти на городах майже по всій земній кулі. Організм для того, щоб перетравити капусту, витрачає дуже багато енергії, а значить це овоч є ще й дієтичним продуктом. Що стосується анчоусів, то як і всі морепродукти, вони містять багато фосфору і йоду. Крім того, у них дуже високі смакові якості, а ще ця риба досить жирна. Ці продукти добре доповнюють один одного в такій смачній і простій закусці.

Ingredients for the recipe

Shredded Young White Cabbage
165.00

Shredded Young White Cabbage

per 1 kg

Ingredients

Shredded Young White Cabbage

0,25 шт.

Rizzoli Salted Anchovies 850g

60 г.

Garlic

2 шт.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

1 ст. л.

Preparation steps

01

Капусту нашаткувати, як можна тонше.

02

Поставити сковороду на вогонь, влити олію, подрібнити часник, додати в сковороду. Додати анчоуси до часнику. Постійно змішувати. Анчоуси мають перетворитися в соус.

03

Додати в сковороду капусту, перемішати, тушкувати протягом 1 хвилини, викласти на тарілку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min