
Гратен із сьомгою
Ця страва із золотистою скоринкою або ж гратен з сьомгою приверне увагу кожного. Запечена риба подарує вам таке задоволення, якого ви ще не відчували від їжі. Аби приготувати це вишукане блюдо, вам потрібно буде трохи покрутитися на кухні, проте ваші старання будуть цілком виправдані. Оскільки риба запечена, вона збереже в собі абсолютно всі корисні речовини, які порадують ваш організм, особливо в холодну пору року. А ось пармезан подарує вам почуття м'якої пряності та відчуття літа круглий рік. Яблуко, петрушка, морква і зелена цибуля додадуть страві родзинки, пікантності і апетитного смаку. Приємного апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lightly Salted Salmon Fillet
400 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
600 мл.
Eco Ground Nutmeg
10 г.
7 Flour 1kg
48 г.
Johnprince Apple 70+
1 шт.
Parsley 70g
20 г.
Auchan Green Onions Bundle 75g
25 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
2 шт.
John Top Lemon Dressing 230ml
10 г.
Carrots
150 г.
Dzugas Parmesan Hard Cheese 40% 36 Months
30 г.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 200°C. Нарізати філе сьомги шматочками по 2 см. Цибулю та петрушку нашаткувати.
02
Змішати борошно з вершками, поставити на вогонь та довести до кипіння, постійно помішуючи. Соус посолити, поперчити та приправити мускатним горіхом. В окремій мисці збити яйця, поступово залити в миску гарячий соус. Додати шматочки сьомги, цибулі та петрушки.
03
Отриману суміш покласти у форму для запікання, зверху посипати паніровочними сухарями та тертим сиром пармезан.
04
Випікати рибний гратен в духовці на нижньому рівні протягом 25-30 хвилин.
05
Моркву та яблуко натерти на тертушці. Побризкати лимонним соком.
06
Гратен подавати до столу з теплим салатом з моркви та яблук.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores