Гаспачо - Image

Гаспачо

Number of servings: 2Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Це перша страва мексиканської кухні. Але подають її холодною. Дивно, але це типова страва для Іспанії та Португалії. Гаспачо багатий різними овочами, в першу чергу помідорами. Цікава версія походження слова. Від мосарабского "гаспачо" означає "залишки". Тобто, спочатку цей суп готували з усіх залишків продуктів, які були вдома. Страва досить ситна завдяки білому хлібу, але і не менш смачна. Тому урізноманітнити домашні обіди дуже просто. Гаспачо сподобається всім завдяки своїй незвичності.

Ingredients for the recipe

Pink Tomato in Packing
89.10 - 113.40

Pink Tomato in Packing

per 1 kg

Ingredients

Pink Tomato in Packing

4 шт.

Pickled Cucumbers

1 шт.

Onion

1 шт.

Garlic

1-2 зубки

Cykoria S.A. Ground Red Sweet Pepper Spice 20g

1 шт.

Kotanyi Red Sweet Pepper 35g

0.5 шт.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

1 ч. л.

Lemon

1 шт.

Berryland Coffee Carbonated Drink 0.33l

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Fresh Greens Mix 100g

за смаком

Avocado 500g

(часточки для гарніру)

Preparation steps

01

Помідори опустити на дві хвилини в окріп, остудити в крижаній воді, очистити від шкірки, порізати і покласти в блендер.

02

Огірок, цибулю, часник, перці почистити і теж опустити в блендер. Приправити сіллю, перцем, оливковою олією, вичавити півлимона. Все подрібнити в блендері до однорідної маси.

03

Отриману томатну суміш можна розвести за смаком водою, щоб отримати більш рідку консистенцію.

04

При подачі прикрасити авокадо і зеленню, авокадо відмінно поєднується з холодним супом.

05

Як гарнір, можна використовувати огірки, цибулю, варене яйце, копчене м'ясо (нарізане кубиками), а також сухарики.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Seabass baked in foil

Seabass baked in foil

2

30 min