
Риба в томатному соусі з оливками
Риба - це один із тих продуктів, які вживає в їжу абсолютна більшість мешканців земної кулі. І це цілком зрозуміло, тому що риба - просто джерело найцінніших вітамінів, мікроелементів і легкозасвоюваного білка, а вміст у рибі поліненасичених жирних кислот (омега 3 і омега 6) - це взагалі тема, гідна окремого обговорення. Може бути, люди, які не люблять рибу, просто одного разу спробували її в невдалому приготуванні і зробили для себе неправильні висновки? Готуйте рибу, користуючись вдалими, перевіреними рецептами, і Ви отримаєте масу смакового задоволення. Риба в томатному соусі з оливками - один із таких рецептів.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Baked Fish Fillet under Cheese
500 г.
Pink Tomato in Packing
300 г.
Onion
150 г.
Aro Sliced Olives 4250ml
50 г.
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
7 Flour 1kg
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
Нарізати рибу невеликими шматками.
02
Яйце трохи збити, посолити, обваляти шматочки риби.
03
Потім обваляти в борошні.
04
На соняшниковій олії посмажити рибу до готовності по 7 хвилин з кожного боку.
05
Цибулю та зелень дрібно нарізати.
06
Помідори нарізати кубиками.
07
Оливки нарізати кружечками.
08
На соняшниковій олії обсмажити цибулю. Додати помідори, масу посолити і тушкувати протягом 5 хвилин.
09
Додати оливки і зелень. Перемішати і прибрати з вогню. Подавати рибу разом із соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores