Конверти з лососем і картоплею - Image

Конверти з лососем і картоплею

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ніжні трикутні конвертики з хрусткого листкового тіста, яке тане в роті, з начинкою з ароматного міксу лосося, картоплі та зеленого горошку з кропом і вершками. Гарною ідеєю буде посипати пиріжки зернами кунжуту або тертим сиром (вдалим вибором тут стане пармезан). Якщо ви не любите поєднання горошку і лосося, то можна замінити горошок на броколі. Картоплю за бажанням можна замінити на цвітну капусту (в смаковому значенні страва втратить не так багато, зате калорійність трохи знизитися, а користь зросте). Додати в пюре можна сир, або зробити ще оригінальніше і залишити картоплю шматочками. Перед подачею пиріжки краще трохи підігріти, бок в теплому стані вони будуть ще смачнішими!

Ingredients for the recipe

Yeast Dough
139.00

Yeast Dough

per 1 kg

Ingredients

Yeast Dough

400 г.

Homemade Butter

50 г.

Chilled Salmon Piece

400 г.

Packed Potatoes

500 г.

Milupa Green peas Puree 125g

200 г.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

100 мл.

Dill 70g

50 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 200°C градусів. М'якоть риби відокремити від кісток. Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і відварити, разом з горошком, в підсоленій воді до готовності. Злити воду.

02

Тісто повністю розморозити і розкачати. Розрізати тісто на квадрати. Змастити тісто вершковим маслом, викласти рибу, картоплю і горошок. Скріпити конвертики, змастити зверху маслом і покласти на деко. Поставити деко в духовку і запікати 20-25 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min