
Заправка для борщу
Жоден українець не проживе і мысяця без улюбленого борщу або традиційної юшки з буряків. А що робить цю страву дійсно особливою, так це її заправка. Кожна хазяйка має свої секрети, а найголовніший – любов з якою готується справжній борщ. В заправку входить різноманітна палітра овочів, яка після закатки набуває ще більш насиченого, соковитого смаку. Найважливішим є те, що всі корисні властивості зберігаються. Такий варіант першого гарантовано забезпечить ситість, прилив сил, збагачення вітамінами організму і відновлення нормального травлення. Недарма в дитинстві нас так старанно намагались нагодувати борщем, корисність цієї страви традиційної української кухні безперечна.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pink Tomato in Packing
1 кг.
Carrots
0,8 кг.
Khooop i Gotovo! Red Table Beet 400g
1,2 кг.
Garlic
150 г.
Onion
1 кг.
Packaged Green Peppers
0,5 кг.
Fresh Greens Mix 100g
300 г.
Salt Egypt
150 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
300 г.
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
400 мл.
Preparation steps
01
Підготувати помідори: помити та порізати на дрібні шматочки, подрібнити в блендері або пропустити через м’ясорубку. Часник обібрати та пропустити через прес, цибулю нарізати так, як для супу.
02
Зелень подрібнити, перець порізати на 4 частини та нашаткувати соломкою. Додати сіль, цукор, рослинну олію та оцет.
03
Всі інгредієнти перемішати і залишити на 1-1,5 години, щоб отримати побільше соку. По закінченню овочі розкласти в півлітрові баночки, прикрити кришками і стерилізувати з моменту закипання протягом 20 хвилин. Після цього витягти та закатати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores