Кольорова капуста з пармезаном, білими грибами і петрушкою - Image

Кольорова капуста з пармезаном, білими грибами і петрушкою

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

«Кращі квіти – це квіти капусти». Так кажуть в Англії про кольорову капусту. Низькокалорійна і дієтична, ця середземноморська овочева культура – справжнє джерело вітамінів і цінних мінеральних речовин. Вітамінів С і А в «кучерявій» міститься більше, ніж у лимоні. Вона володіє і цілющими властивостями, виводячи холестерин з організму і зміцнюючи кровоносні судини. А відвар з кольорової капусти заспокоїть запалені ясна. І це далеко не всі переваги. Страви з кольорової капусти легко засвоюються організмом і дуже корисні. Пропонований французький салатик – не виняток. Ніжний смак капусти гармонійно вписується в загальну смакову палітру страви.

Ingredients for the recipe

Provence Lemons Tablecloth 120x136cm
450.00

Provence Lemons Tablecloth 120x136cm

Ingredients

Provence Lemons Tablecloth 120x136cm

1 шт.

Salt Egypt

0,75 ч. л.

Spice Black Pepper Ground

0,5 ч. л.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

150 мл.

Frozen Penni Bun Mushrooms

170 г.

Parsley 70g

за смаком

Chicken Egg C0 1pc

2 шт.

Rud Quick Frozen Cauliflower 400g

300 г.

Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%

400 г.

Preparation steps

01

Змішати 1 ч. л. лимонної цедри, 2 ст. л. лимонного соку, 0,25 ч. л. чорного меленого перцю, 0,5 ч. л. солі, налити 50 мл. оливкової олії. Перемішати.

02

Гриби промити під холодною водою, очистити, нарізати тонкими скибочками, викласти в миску, залити олійно-лимонною заправкою.

03

У мисці збити 2 курячих яйця з сіллю і перцем. Заморожену кольорову капусту обваляти в яєчній суміші.

04

Окремо в миску натерти пармезан, перекласти капусту ложкою з отворами, щоб зайва рідина залишилася в попередній мисці, ретельно обваляти капусту в сирі.

05

Налити в розігріту каструлю 70 мл. оливкової олії, висипати порцію капусти. Обсмажувати протягом 3 хвилин з усіх боків. Продовжити обсмажувати решту маси капусти.

06

Кожен раз дістаючи з каструлі готову капусту класти її на паперові рушники, для видалення зайвої рідини.

07

Коли буде обсмажена вся капуста і висушена на паперовому рушнику, перекласти в чисту і суху каструлю, додати подрібнену петрушку і мариновані гриби разом із маринадом. Обережно перемішати. Подавати салат теплим.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min