Котлети з вареної риби з картоплею - Image

Котлети з вареної риби з картоплею

Number of servings: 8Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Прості в приготуванні апетитні котлетки з вареної риби з картоплею стануть гідною альтернативою важким для шлунка набридливим котлетам з м'ясного фаршу. Фахівці з харчування рекомендують включити в свій раціон цю корисну страву і вживати її як мінімум два рази на тиждень. З великої різноманітності присутньої на прилавках магазина риби найкраще використовувати філе білої морської риби (в ній менше кісток), такої як минтай, хек, тріска, палтус, камбала. У кожному з варіантів котлетки виходять пишні, повітряні, соковиті з хрусткою скоринкою. Замість сирої картоплі, натертої на тертці, можете додати в котлети пюре з відвареної картоплі.

Ingredients

Риба

900 г

Цибуля

120 г

Картопля

120 г

Зелень

за смаком

Яйце куряче

1 шт.

Preparation steps

01

Повністю розморозити рибу (якщо вона заморожена), помити, відділити м'ясо від кісток. М'якоть риби відварити протягом 10 хвилин в підсоленій воді. По закінченню часу злити воду, а рибу охолодити. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати.

02

Картоплю помити, очистити і натерти на дрібній тертці. Зелень помити, просушити і подрібнити. До риби додати цибулю, картоплю, зелень, яйце. Додати сіль, перець і обережно перемішати.

03

З отриманої маси сформувати приплюснуті кульки. Обваляти котлетки в борошні і підсмажити на розігрітій сковороді. Подавати з будь-яким гарніром або салатом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min