
Курка в перцях
Курка - це, напевно, найпоширеніше м'ясо з усіх видів домашніх птахів. Це пов'язано з тим, що вона готується швидше за все, а її м'ясо дуже ніжне і м'яке. Тому й існує так багато рецептів приготування курки. Щоб ви могли урізноманітнити свій раціон. Якщо ж і ви - прихильник цього виду м'яса, то вам точно сподобається цей наш рецепт. Запечена курка - найкращий варіант для приготування, тому що під час запікання зберігається всі її корисні речовини, які так необхідні нашому організму. При цьому ще й виходить соковита корочка на м'ясі, яку люблять і дорослі, і діти. Чудова страва для посиденьок в колі см'ї. Так що приємного апетиту!
Ingredients
Курячі стегна
1200 г.
Цибуля
2 шт.
Перець болгарський
2 шт.
Часник
2 зубчика
Помідори у власному соку
350 г.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Розмарин
3 веточки
Соняшникова олія
за смаком
Preparation steps
01
Перець очистити. Половину одного перцю нарізати кубиками, а другу половину соломкою. Таким чином нарізати весь.
02
Помідор нарізати кубиками, цибулю півкільцями і дрібно нарізати часник.
03
Курку обсмажити на соняшниковій олії по 5 хвилин з двох сторін. Додати сіль, перець. Викласти у форму для запікання.
04
Обсмажити в олії з під курки цибулю із часником. Додати кубики перців і помідор. Смажити 5 хвилин.
05
Залити соусом курку і посипати січеним розмарином.
06
Випікати при 200°C 15 хвилин. Викласти перець соломкою. Повернути в духовку на 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores