Курка в перцях - Image

Курка в перцях

Number of servings: 10Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Курка - це, напевно, найпоширеніше м'ясо з усіх видів домашніх птахів. Це пов'язано з тим, що вона готується швидше за все, а її м'ясо дуже ніжне і м'яке. Тому й існує так багато рецептів приготування курки. Щоб ви могли урізноманітнити свій раціон. Якщо ж і ви - прихильник цього виду м'яса, то вам точно сподобається цей наш рецепт. Запечена курка - найкращий варіант для приготування, тому що під час запікання зберігається всі її корисні речовини, які так необхідні нашому організму. При цьому ще й виходить соковита корочка на м'ясі, яку люблять і дорослі, і діти. Чудова страва для посиденьок в колі см'ї. Так що приємного апетиту!

Ingredients

Курячі стегна

1200 г.

Цибуля

2 шт.

Перець болгарський

2 шт.

Часник

2 зубчика

Помідори у власному соку

350 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Розмарин

3 веточки

Соняшникова олія

за смаком

Preparation steps

01

Перець очистити. Половину одного перцю нарізати кубиками, а другу половину соломкою. Таким чином нарізати весь.

02

Помідор нарізати кубиками, цибулю півкільцями і дрібно нарізати часник.

03

Курку обсмажити на соняшниковій олії по 5 хвилин з двох сторін. Додати сіль, перець. Викласти у форму для запікання.

04

Обсмажити в олії з під курки цибулю із часником. Додати кубики перців і помідор. Смажити 5 хвилин.

05

Залити соусом курку і посипати січеним розмарином.

06

Випікати при 200°C 15 хвилин. Викласти перець соломкою. Повернути в духовку на 30 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Курка в перцях – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua