
Капуста, запечена під молочним соусом
Напевно, тому що капуста така корисна і не важка для шлунку, вона стала такою дуже популярною. Адже далеко не відразу з'явилися різновиди капусти: брокколі, кольорова, пекінська та інші. У XVI капусту завезли до Європи з Південної Америки. А на рідному континенті її вирощували ще до початку нашої ери. Брокколі вивели з білокачанної капусти, і зараз вона досить популярна. Тому що це цілий склад корисних речовин. Це помічник майже від усіх бід. Брокколі може бути навіть препаратом від різних видів раку. Запечений брокколі зберігає свої корисні властивості, а молочний соус тільки надає цікавий смак страві.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Broccoli
200 г.
Cauliflower
200 г.
Kulynychi Sliced First Grade Flour Wheat Bread 600g
20 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
300 мл.
Salt Egypt
0,5 ч. л.
Homemade Butter
30 г.
Granulated Sugar
2 г.
Limo Cream Cheese-Lychee-Сurrant Ice Cream 80g
40 г.
Red Onion
1 шт.
Preparation steps
01
Нарізати капусту і опустити в киплячу, підсолену воду на 5 хвилин. Відкинути на друшляк.
02
Очистити і нарізати цибулю, сир натерти на крупній тертці.
03
Для соусу борошно злегка підсушити на сковороді, додати масло і розтерти. Додати тепле молоко, сіль, цукор і перемішати. Варити 5 хвилин.
04
Викласти капусту і цибулю в форму для запікання, залити молочним соусом, посипати тертим сиром.
05
Запікати в духовці 15 хвилин до появи золотистої скоринки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores