Бургери з моркви, соняшникового насіння і кунжуту із зеленим салатом і буряком - Image

Бургери з моркви, соняшникового насіння і кунжуту із зеленим салатом і буряком

Number of servings: 2Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Всіма улюблені бургери прийшли до нас недавно, але швидко і міцно влаштувалися на наших кухнях. Бургери хороші тим, що їх можна готувати з величезного числа інгредієнтів. У них можна додавати листя салату, бекон, салямі, помідори і безліч інших продуктів, які порахуєте доречними. Бургери з моркви, соняшникового насіння і кунжуту із зеленим салатом і буряком - вегетаріанська їжа. Подавати бургери рекомендується на дрібних тарілках, виклавши листя салату, на них бургери і невелику гірку тертого буряка. Також можна приправити салатні листя соусом, приготованим з суміші морквяного соку і лимонного, гострого перцю, часнику і кінзи.

Ingredients

Насіння соняшника

200 г.

Кунжутне насіння

50 г.

Селера

2 стеблі

Петрушка

20 г.

Морква

6 шт.

Перець болгарський

1 шт.

Олія оливкова

50 мл.

Цибуля червона

1 шт.

Буряк

1 шт.

Суміш салатного листя

100 г.

Preparation steps

01

Замочити насіння соняшника в теплій воді на 1 годину. Після, злити воду, подрібнити за допомогою блендера до стану пасти.

02

Моркву помити, очистити, за допомогою соковижималки вичавити морквяний сік. М'якоть після соковижималки змішати з пастою із насіння соняшника. Сюди ж додати нарізані стебла селери, подрібнену червону цибулю, петрушку, кунжутне насіння, залити оливковою олією.

03

Ретельно перемішати загальну суміш. Сформувати бургери, подавати з листям салату і буряком.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min