
Свиняча вирізка в кремовому соусі
Не дивлячись на те, що багато хто в наш час віддає перевагу м'ясу курячому, все таки це далеко не єдиний продукт, який люблять, зокрема, чоловіки. Свинина, як і раніше, займає досить почесне місце. І це не даремно. Адже з неї можна зробити дуже багато різних смачних страв, і вийдуть вони не жирні, а навпаки, дуже смачні і при цьому ситні. Свинина в кремовому соусі виходить дуже соковитою і при цьому ніжною на смак. А все завдяки вершкам, які розм'якшують м'ясо. Гриби роблять соус більш ситним і додає свій особливий смак. Подавати таку страву можна не тільки з рисом, а й будь-яким гарніром на ваш смак. Або ж просто з овочами.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
675 г.
Homemade Butter
30 мл.
Young Onions
1 шт.
Oyster Mushrooms
250 г.
Bastida Me Gusta White Wine 0.75l
125 мл.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
180 мл.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
7 Flour 1kg
15 г.
Preparation steps
01
Розрізати м'ясо на 4 частини. Посолити та поперчити. В сковорідці розтопити масло. Обсмажити шматочки свинини по 8 хвилин з кожної сторони.
02
Додати подрібнену цибулю та нарізані гриби. При помішуванні на сильному вогні обсмажити протягом 2 хвилин. Розбавити білим вином. Накрити. Тушкувати протягом 10 хвилин.
03
В цей час в окремому посуді змішати борошно та вершки. Дістати шматочки свинини із сковорідки. Розрізати кожен на 4-5 скибочок. Перекласти на окремі тарілки. Влити суміш борошна та вершків на сковорідку. Помішуючи, готувати до тих пір, поки соус не загусне. Полити свині скибочки соусом. Подавати з рисом та овочами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores