
Кальмари, смажені в панірувальних сухарях
Кальмари в паніровці - це дивовижно смачна страва. Кальмари, смажені в панірувальних сухарях, готуються дуже швидко, як і більшість страв з морепродуктів. Головне щоб кальмар був свіжим і не перемороженим, інакше він вийде гумовим на смак і з неприємним запахом. Щоб кальмари не були надто жирні, їх після обсмажування потрібно покласти на щільний рушник з паперу і дати стекти маслу. Подають кальмари з рисом або овочами і соусом. Любителі гострої закуски можуть готові кальмари посипати перцем. Ніжні соковиті і ароматні кальмари будуть прекрасною закускою до будь-якого столу.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Frozen Squid Fillet
500 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Cykoria Breadcrumbs 200g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Preparation steps
01
Яйця збити. Посолити і поперчити за смаком.
02
Кальмари очистити і порізати брусочками. Обмокнути в яйця.
03
Потім кальмари обваляти в панірувальних сухарях.
04
Смажити в розігрітій олії 3-4 хвилини, періодично помішуючи.Готові кальмари посипати зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores