
Салат із креветок та лосося з авокадо і маслинами
Неповторна страва для примхливих гурманів і справжніх поціновувачів смаку. У ньому і морська свіжість, і екзотична насолода. Ви вже заінтриговані? І не даремно, адже Вашій увазі делікатесний салат із креветок і лосося з авокадо і маслинами. Така прекрасна страва відмінно підійде для Вашого святкового застілля, а багатий насичений смак і оригінальне виконання приємно здивують Ваших гостей. Незвичайне на перший погляд, але дуже вдале поєднання інгредієнтів вигідно виділяє цей салат серед безлічі інших. Легкий і ситний, простий і лаконічний, пікантний і вишуканий – далеко не всі якісні характеристики, якими можна описати цей чудовий салатик. Що вже тут казати, треба пробувати.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Shrimps 90/120
200 г.
Paralleles Smoked Salmon in Oil with Dill 120g
250 г.
Avocado 500g
1 шт.
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
100 г.
Vita Verde Bright Lettuce 120g
100 г.
Salt Egypt
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл.
Preparation steps
01
Креветки відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити їх. Авокадо помити, очистити, видалити кісточку і нарізати м'якоть кубиками.
02
Маслини нарізати кільцями. Салат помити, просушити, нарвати руками. Лосось нарізати скибочками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores