Пиріг з куркою і грибами в горщиках - Image

Пиріг з куркою і грибами в горщиках

Number of servings: 2Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Такої оригінальної смакоти Ви ще точно не пробували. Погодьтеся, будь-яка їжа, запечена в горщиках, виходить набагато ефектніше, має більш виражений смак і насичений аромат, ніж приготовлена, припустимо, на сковороді або в сотейнику. А якщо це ситний пиріг з начинкою із курки, грибочків і зеленого горошку – смачніше подвійно. Цікава подача страви робить його ще і дуже апетитним: щедра м'ясна начинка з овочами – знизу, листкове тісто-кришечка – зверху. «Середина» пирога виходить дуже соковитою, оскільки всі інгредієнти тушкуються в молоці, а ріпчаста цибуля робить м'ясо ще ніжнішим. Якщо у Вас немає в арсеналі горщиків, їх можна замінити на керамічну жароміцну форму.

Ingredients for the recipe

Hercules Leafy-Yeast Frozen Dough
143.00

Hercules Leafy-Yeast Frozen Dough

1 kg

Ingredients

Hercules Leafy-Yeast Frozen Dough

250 г

Homemade Butter

25 г

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet

250 г

Packed Onion from 3kg

80 г

Oyster Mushrooms

200 г

Top Grade Wheat Flour

30 г

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

15 мл

Eco Roman Cumin 15g

10 г

Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg

1 шт.

Milupa Green peas Puree 125g

30 г

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Гриби помити і нарізати кубиками. Тісто повністю розморозити. Розкачати тісто і вирізати з нього 4 кола, трохи більші, ніж горщики для запікання.

02

Куряче філе нарізати кубиками або скибочками. У сковороді розтопити масло і обсмажити курку до готовності. Перекласти курку на тарілку.

03

Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. На сковороду викласти цибулю і смажити близько 5 хвилин. Додати гриби і зелений горошок. Тушкувати близько 10 хвилин. Додати до овочів борошно, перемішати, потім додати молоко. Додати спеції, довести до кипіння і тушкувати близько 5 хвилин.

04

Курку перекласти до грибів разом з кмином, тушкувати 2 хвилини. Розігріти духовку до 220 градусів. Відокремити жовток від білка і трохи збити жовток виделкою. Перекласти начинку в 2 горщика і зверху накрити 2 кружальцями тіста кожен. Щільно заліпити краї і зверху змастити жовтком. Випікати 20-25 хвилин до золотистого кольору.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min