Гострі грибочки - Image

Гострі грибочки

Number of servings: 5Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Здивувати гостей пікантною стравою легко, якщо приготувати гостренькі грибочки. В глибокій старовині, гриби подавалися тільки на стіл фараонам і вважалися виключно їжею богів, простому народу вони були недоступні. Сама Клеопатра віддавала перевагу грибам замість м'яса, самостійно додавала до них спеції і стежила за процесом готування. Цілющі властивості грибів сьогодні вже відомі усім: вміст антиоксидантів, вітамінів, білків, вуглеводів і інших корисних цінностей. Досі учені не перестають дивувати новими відкриттями, і активно застосовують гриби в лікарських препаратах. Зараз гриби особливо популярні в кулінарії, і кожен може насолодитися їх смаком.

Ingredients

Гриби (печериці)

1 кг.

Перець середньої гостроти

2 шт.

Часник

3 шт.

Оливкова олія

5 ст. л.

Сіль

за смаком

Зелень

за смаком

Preparation steps

01

Гриби (шампіньйони) помити. Видалити ніжки і нарізати четвертинками.

02

Часник очистити і дрібно порубати. Гострий перець нарізати на маленькі шматочки. У сковороду налити олію. Не чекаючи доки та підігріється, всипати подрібнені овочі.

03

Просмажити на середньому вогні. Додати гриби. Посолити. Смажити до повного випарювання води. У кінці готування закинути січену петрушку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min