Гриби, запечені в сметані з сиром - Image

Гриби, запечені в сметані з сиром

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Обсмажені гриби зі сметаною - це, напевно, перша страва, яку готують всі. Без сумніву, це дуже смачно. Але що, якщо спробувати зробити цю страву в духовці? Вийде набагато смачніше і корисніше. Під час запікання в духовці виходить цікава і смачна, ніжна скоринка зверху грибів. До того ж. не буде зайвої олії у страві, як іноді виходить під час смаження. Сметана створює густий соус, огортаючи гриби. Виходить навіть міні пиріг зі сметани та грибів. Звичайно ж, сир дуже доречний у цій страві, тому що він робить її завершеною. Ви можете прикрашати страву зеленню, різним листям, щоб надати їй яскраві фарби та нотки свіжості.

Ingredients

Гриби свіжі

500 г.

Борошно пшеничне

1 ст. л.

Масло рослинне

2 ст. л.

Сметана

100 мл.

Масло вершкове

2 ст. л.

Сир

30 г.

Preparation steps

01

Спочатку потрібно гриби очистити, промити і покласти на 10 хвилин у киплячу воду. Після чого відкинути на друшляк і знову промити в холодній воді.

02

Нарізати скибочками та підсмажити гриби на розігрітій сковороді з маслом. У кінці посипати борошном. Перемішати, влити сметану, дати прокипіти, а потім полити олією. Далі посипати тертим сиром і запекти в духовці 10 хвилин. Перед цим розігріти її до 200°С.

03

Подавати запечені гриби на тій же сковороді гарячими.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min