Гриби, мариновані в оливковій олії - Image

Гриби, мариновані в оливковій олії

Number of servings: 5Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Мариновані в оливковій олії гриби - один з найкращих варіантів самостійної закуски для будь-якого столу. А також ця дуже смачна заготівля прекрасно прикрасить будь-яку страву. Мариновані гриби можна використовувати в якості інгредієнтів для різноманітних салатів. Картопля, м'ясо, птиця, яйця прекрасно підкреслять і розкриють їх смак. Незамінні гриби, як закуска, до холодної горілки. Досить зрозумілий рецепт допоможе приготувати справжній делікатес, який користується великою популярністю серед грибних гурманів. Зберігати баночки з грибами потрібно в прохолодному місці, краще всього в холодильнику або в погребі.

Ingredients for the recipe

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
339.00

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

250 ml

Ingredients

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

100 мл.

Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g

500 г.

Ergon White Wine Vinegar 250ml

50 мл.

Red Chili Pepper

0,5 ч. л.

Salt Egypt

0,5 ч. л.

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

20 мл.

Kotanyi Lemon Peel 14g

2 ст. л.

Thyme, pc

4 гілочки

Garlic

2 зубчики

Preparation steps

01

У великій сковороді на середньому вогні розігріти олію. Викласти гриби і пасерувати, часто помішуючи, протягом 3 хвилин, до золотистого кольору. Зменшити вогонь і готувати ще 3 хвилини, поки гриби не роз'якнуть.

02

У гриби вмішати винний оцет, чилі і сіль. Кип'ятити на повільному вогні до повного випаровування рідини. Потім влити лимонний сік.

03

Розподілити чебрець, часник і лимонну цедру на 2 банки по 0,5 л. Ложкою викласти гриби в банку. Полити оливковою олією. Запечатати і зберігати в холодильнику.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min