Йоркширський пудинг - Image

Йоркширський пудинг

Number of servings: 6Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Йоркширський пудинг - національне блюдо Англії, свою назву отримало на честь графства Йоркшир на півночі країни. Це булочка з хрусткою скоринкою і м'якою повітряною начинкою, солоної на смак. Цей пудинг прекрасно гармонує з будь-якими видами м'яса. Його часто подають разом з ростбіфом, біфштексом або стейком, тушкованими овочами. Подавати страву потрібно остиглою до кімнатної температури. В якості підливи до неї часто використовують соус, який залишився після приготування м'яса. Під час запікання в пудингу утворюються поглиблення, які фарширують різними начинками. Це може бути сир, гриби, червона ікра, паштет, варення, згущене молоко або будь-яка інша начинка на ваш смак.

Ingredients

Борошно

125 г.

Молоко

75 мл.

Вода

75 мл.

Яйця

2 шт.

Вершкове масло

2 ст. л.

Сіль

1 щіпка

Preparation steps

01

Яйця злегка збити виделкою, посолити, влити половину молока, змішаного з водою. Всипати просіяне борошно. Розтерти вінчиком, щоб не залишилося грудочок.

02

Влити решту рідини, злегка збити вінчиком. Залишити при кімнатній температурі на 20 хвилин.

03

У кожну формочку покласти по шматочку масла і поставити в розігріту до 220°C духовку на 5 хвилин.

04

Наповнити форми борошном на третину. Повернути в духовку і випікати 15 хвилин. Готові пудинги повинні мати вигляд тарілочок з поглибленням для начинки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Йоркширський пудинг – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua