
Відкритий пиріг з інжиром та сиром брі
Відкритий пиріг з інжиром і сиром брі зробить хорошу славу кулінара будь-якій господині. Його ніжний, вишуканий, не схожий ні на що смак запам'ятається кожному. Це, як кажуть, буде кохання з першого погляду. Окрім ніжного і незрівнянного смаку ця страва подарує вашому організму таку кількість корисних речовин, що ви навіть не повірите такому щастю. Особливо ця страва корисна в холодну погоду, коли загострюється багато хвороб. Інжир, який називають досконалим фруктом, подбає про ваше травлення. А сир брі подарує страві небачену ніжність. Саме завдяки сиру пиріг буде танути в роті. Приємного апетиту!
Ingredients
Тісто листкове
500 г.
Сир брі
250 г.
Інжир
1 кг.
Мед
60 г.
Чебрець
10 г.
Вершки
15 мл.
Preparation steps
01
Тісто повністю розморозити. Деко застелити пергаментним папером і викласти одну частину тіста, а з іншої - зробити бортики. Інжир помити, просушити і нарізати скибочками.
02
Сир нарізати тонкими скибочками товщиною близько 0,5 см. На тісто викласти шматочки сиру, а потім викласти скибочки інжиру. Духовку розігріти до 200°C градусів.
03
Змастити краї тіста вершками. Поставити деко в духовку і випікати близько 20 хвилин. До меду додати чебрець і зовсім трохи підігріти. Полити медом готовий пиріг і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores