
Мафіни з беконом і болгарським перцем
Мафін - це маленька за розміром і кругла або овальна за формою випічка. Взагалі, слово «мафін» перекладається з французької moufflet - м'який хліб і з німецької muffe - один з видів хліба. Мафіни бувають 2-х типів: англійські та американські. Для виготовлення англійських мафінів використовують дріжджове тісто, а для американських в тісто кладуть розпушувач або соду. Мафіни мають різноманітні начинки, в тому числі і фруктові. Але в даному рецепті начинка не солодка, вона складається з бекону і болгарського перцю. Цей склад начинки робить мафіни дуже смачними, ситними і ароматними. Такі мафіни підійдуть для сніданку або для сімейного пікніка на природі.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Bell Pepper
300 г.
Chilled Bacon
200 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Homemade Butter
100 г.
7 Flour 1kg
150 г.
Dobryk Baking Powder
1 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Preparation steps
01
Перець промити, розрізати навпіл і очистити від насіння. Потім нарізати перець кубиками.
02
Зелень також промити і дрібно посікти.
03
Бекон нарізати кубиками і трохи обсмажити його на сковороді без олії.
04
Масло заздалегідь дістати з холодильника, щоб воно було м'яким, змішати з яйцем.
05
Потім до цієї суміші додати обсмажений бекон, зелень і перець.
06
Поперчити і посолити, за смаком, і ретельно перемішати.
07
Потім додати трохи розпушувача і борошна, знову перемішати.
08
Наповнити готовим тістом форми для випікання і поставити їх у духовку, розігріту до 180°С хвилин на 30-35.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores