
Італійський пиріг на гранатовому соці
Рекомендуємо і радимо вам спекти цей прекрасний італійський пиріг на гранатовому соці. Прекрасно він підійде в якості десерту до вечірнього чаю або кави. А також для любителів легких сніданків він стане відмінним виходом із ситуації. Прекрасний смак, пишність, неповторний гранатовий аромат все це робить італійський пиріг на гранатовому соці відмінним рішенням проблеми чаювання, коли ви покликали друзів на дружній вечірній чай. Повірте, вони оцінять оригінальність такого пирога. Цікавий насичений коричневий колір, який дає гранат дуже прикрашає пиріг і навіть не всі вгадають, що ви туди додали, тому ви зможете зберігати інтригу протягом усього вечора.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vash Tsukor Sugar 10kg
125 г.
7 Flour 1kg
125 г.
Homemade Butter
125 г.
Elite Pomegranate
150 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Dobryk Baking Powder
5 г.
Aro Powdered Sugar 250g
100 г.
Restored Pomegranate Juice 1l
100 мл.
Preparation steps
01
Яйця збити з цукром в пишну масу. Додати розтоплене і охолоджене вершкове масло, просіяне борошно з розпушувачем. Додати гранатовий сік (половину) і довести тісто до однорідної консистенції. Гранат розібрати на зерна.
02
Духовку розігріти до 180°C. Тісто вилити у форму (заповнювати на половину) і поставити в духовку.
03
Випікати пиріг близько 30-35 хвилин. Змішати цукрову пудру з соком. Просочити цим сиропом пиріг і прикрасити зернами граната.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores