Печиво «Гудзики» - Image

Печиво «Гудзики»

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Дуже часто в книгах про психологію взаємин батьків з дітьми можна зустріти пораду про те, щоб батьки частіше готували з дітьми. Але не прості страви, а цікаві. І часто такого роду печиво у вище зазначених ситуаціях приводять у приклад. Приготування печива «гудзиків» для ваших дітей стане дійсно захоплюючим процесом. Адже це дуже цікаво вирізати такі гудзички. Щоб трохи налагодити процес, вирізати можна кришками, наприклад, внутрішнє коло можна зробити кришкою від звичайної пляшки. Можна приготувати і солодке і солоне печиво, звичайне або з додаванням какао і спецій.

Ingredients

Борошно пшеничне

200 г.

Масло вершкове

100 г.

Цукор

80 г.

Жовток яєчний

2 шт.

Цукор ванільний

10 г.

Preparation steps

01

Білки відокремити від жовтків. Жовтки розтерти з цукром і ванільним цукром. Додати розм'якшене вершкове масло і трохи збити вінчиком. Додати просіяне борошно і замішати тісто. Скачати тісто в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 20 хвилин.

02

Дістати тісто, розкачати в пласт товщиною близько 0,5 см. Вирізати кружечки, всередині кожного витиснути (не прорізаючи до кінця) кружечки меншого діаметру. У кожному «гудзику» зробити по 4 дірочки.

03

Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти на нього заготовки з тіста і поставити в духовку. Випікати печиво близько 20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Chocolate Prune

Chocolate Prune

9

30 min

Печиво «Гудзики» – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua