
Печиво "Кажан"
Печиво з такою незвичайною назвою дуже інтригує. Продукти з якого печеться печиво не є найдорожчі. Якщо найзагадковіше і таємниче свято нашої країни Хеллоуїн насувається, а ви не знаєте, як порадувати своїх діточок та внести різноманітність у ваше доросле життя, то сміливо приступайте до приготування цього печива. Це печиво, якомога доречніше стане для вечірнього святкового столу. Ну а поки свято ще не в розпалі, саме час прикупити інгредієнти і змішати їх. Ну а щоб дітям було цікаво і вони також себе почували потрібними в цьому процесі приготування доручіть їм, наприклад, вирізати того самого кажана з тіста. Буде дуже цікаво і весело подивитися, що вийде з-під їх пустотливих ручок.
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
400 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Homemade Butter
150 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Dobryk Baking Powder
3 г.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
20 мл.
Milka Milk Chicolate 90g
50 г.
Preparation steps
01
Змішати борошно, розпушувач, яйце, вершкове масло та цукор. Із отриманої суміші замісити тісто та розкачати в пластину товщиною 1 см. Потім за допомогою шпажки або зубочистки, проколюючи, "намалювати" кажана.
02
Після цього акуратно вирізати ножем по контуру. Вирізаного кажана потрібно добре обваляти в борошні, щоб по його контуру вирізати інших.
03
Вирізане печиво покласти на деко, змащене маслом. Печиво теж потрібно змастити маслом та посипати цукром. Випікати в духовці при 180°С 10 хвилин.
04
Готове печиво для Хеллоуіна викласти на тарілку та прикрасити розплавленим на паровій бані молочним шоколадом і можна подавати на стіл.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores