
Яблучний пиріг з волоськими горіхами по-прованськи
Для цього пирога вам не знадобиться багато зусиль або ж дорогих екзотичних фруктів. Але поєднання самих звичайних горіхів, яблук і кориці подарують вам райську насолоду, нагадають про смак літа у будь-яку пору року. Окрім простої насолоди смаком страви, горіх збагатить вас білком і поліпшить пам'ять. Саме завдяки горіху цей пиріг дуже хороший для юних школярів. Також всім відомо, наскільки корисне яблуко для нашого організму. Ми можемо прожити без ананасів і бананів, але от без яблука - ніяк. І пиріг з яблуками і волоськими горіхами по-прованськи ще один привід приготувати це смачне і корисне блюдо. А кориця наповнить ваш будинок вишуканим ароматом і романтичною атмосферою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
2 шт.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
100 г
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
5 г
Dobryk Baking Powder
5 г
Spice Cinnamon Ground
5 г
Top Grade Wheat Flour
100 г
Walnut
50 г
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
330 г
Preparation steps
01
Яблука помити, очистити, розрізати навпіл і видалити серцевину. Нарізати кубиками або скибочками. У цей час розігріти духовку до 180°C градусів.
02
Змастити вершковим маслом невелику форму. У мисці збити білки, ваніль, цукор, розпушувач і корицю. Потім додати просіяне борошно, горіхи і яблука.
03
Добре перемішати отримане тісто. Перекласти тісто в підготовану форму і випікати в духовці близько 30 хвилин. Коли пиріг буде готовий, охолодити його, дістати з форми і нарізати на порційні шматочки. За бажанням можна присипати зверху цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores