
Імбирний пунш з бурбоном
Назва напою "пунш" прийшла до нас із давньоіндійської мови. "Панч" означає "п'ять": напій готувався з п'яти традиційних інгредієнтів. В даний час ми називаємо пуншем практично будь-який коктейль (як алкогольний, так і безалкогольний), що містить фрукти або фруктовий сік. Рецептів його приготування дуже багато. Компонентами пуншу можуть бути мед, чай, коньяк. Пунш роблять як охолодженим, з льодом, так і зимовим, гарячим. Інгредієнти запропонованого рецепта - апельсиновий, лимонний і грушевий фреші, бурбон, натертий корінь імбиру, мед.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
200 мл.
Litniy Med Honey 750g
200 г.
Triuga Herbal Ayurvedic Oil Jasmine and Ginger Root 100ml
2 см.
FreshMe Orange Fresh with Carrots 250ml
1200 мл.
Wild Turkey Bourbon 40.5% 0.7l
1 л.
Lemon
2 шт.
Akvulya Still Water 2l
800 мл.
Food Ice 1kg
за смаком
Preparation steps
01
Корінь імбиру натерти на дрібну терку.
02
У каструлю налити воду і лимонний фреш. Додати мед і тертий імбир. Довести суміш до кипіння.
03
Потім зняти з вогню, процідити через дрібне сито і поставити остигати.
04
Лимони помити і нарізати кружечками.
05
У суміш, що остигла, додати апельсиновий і грушевий фреші, влити бурбон і нарізаний лимон. Добре перемішати.
06
Пунш подавати охолодженим з кубиками льоду.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores